RİZE / PAZAR - AKTEPE İLKOKULU

Cumhuriyet etkinlikleri okulumuzda başlamıştır

Ekm

Okulumuzda Cumhuriyetin 100. yılı munasbetiyle düzenlenen etkinliklerde bilgi yarışması yapılmıştır.

Ekm

İlk öğretim haftası okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla kutlandı.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK  ilçedeki okularındaki okul müdürlerine plaketlerini verdi. Okulumuz ve okul müdürümüz Sefer YAZICI bu kapsam da LGS sınavında okulumuzun il bazında yaptığı başarı için  hemde  okul müdürümüz ''kültürel yarışmalar'' ve ''okul güzelleştirmeleri'' kapsamında yaptıgı çalışmalar ve gayret için  plaket almıştır

Haz

Programa Pazar belediye Başkan Yardımcısı Dursun Güneş, İlçe Milli eğitim Müdürü Nimet Büyük, ilçe müftüsü Recep Şahan, AK Parti İlçe başkanı Adem Yıldız, MHP ilçe başkanı Bora Haberal, Eğitim-Bir-Sen Rize şube başkanı Seyfettin Afacanlar, Eğitim- Bir-Sen ilçe başkanı Aykut Akyasan, Okul Aile Birliği başkanı Tenzire Çalıkıran, köy muhtarı Halil Üst, milli eğitim şube müdürleri, okul ve kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, veliler, öğrenciler ve diğer davetliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan okul müdürü Sefer Yazıcı, eğtrelti otunun Laz kültüründeki yeri hakkında ve okul başarıları hakkında bilgiler verdi. Bu yarışmaların geleneksel kültürün canlanmasına katkı sağladığını vurguladı.

May

Pazar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nden okulumuza gelen antrenör kadrosunda olan Gözde Yazıcı,  Şafak Can AK, Kader KORKMAZ  okulumuz öğrencilerine kano eğitimi verdiler.  Eğitim oldukça etkili ve eğlenceli geçti.

Mrt

İlçe rehberlik araştırma merkezinden okulumuza gelen Esma DEMİR; Okulumuzda öğretmen, öğrenci ve velilere psikososyal eğitim semineri verdi.

Şbt

Pazar İlçe Jandarma Komutanlığı, eğitim ve öğretim faaliyetlerine yönelik yaptığı çalışmaları aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Kent genelinde faaliyet gösteren okulları bir bir ziyaret eden trafik Jandarma ekipleri, öğrencilerle bir araya gelerek trafik eğitimleri veriyor. Ekiplerin yaptığı eğitimler çerçevesinde okulumuz ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi verdiler. Düzenlenen eğitim programı ile minik öğrencilere trafik ışıkları, kurallar, levhalar ve yaya geçitlerinde yayalara yol verilmesiyle ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Okulumuz öğrencilerine karne ve kitap hediyeleri daıltıldı.

Ara

8. sınıf öğrencilerimiz okul müdürü Sefer Yazıcı nezaretinde Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni ziyaret etti. Fakülte Dekanı sayın Prof. Dr. Alaattin Kızıltan okul hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi. Fakülteyi tanıtan  saygıdeğer dekanımıza teşekkür ediyoruz. Alışveriş merkezinde kısa bir mola... Aktepe motivasyona devam

Nis

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nimet BÜYÜK ve Şube Müdürümüz Zafer HAŞİMOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler. Ömer HALİSDEMİR hatıra ormanı olarak düzenlediğimiz alandan bir görünüm. Müdürlerimizin ziyaretleri için çok teşekkür ediyoruz.

Nis

Değerler Eğitimi kapsamında Haberal Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Yasemin AKSAKAL okul olarak hediyelerini vermek üzere anasınıfımızı ziyaret ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Nis

İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında okul ve kurum kontrolleri devam ediyor. İlk ve Ortaokul binamızın elektrikten kaloriferine, su tesisatına  varıncaya kadar bütün bölümlerin kontrolü gerçekleştirildi.  Kontrol ve rehberlik faaliyetleri için İş Sağlığı ve Güvenliği Ekibine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Bahçeler Toprak olsun Gençler Meyveye Doysun" sloganıyla il genelinde sayın valimiz Kemal ÇEBER'in video konferans yoluyla meyve fidanı dikim etkinliği gerçekleştirildi. Programın Pazar bölümü Okulumuzda yapıldı. Kaymakamımız Mustafa Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nimet Büyük, Orman İşletme Müdürümüz Mehmet KANAL, şube müdürlerimiz, köy muhtarımız, okul aile birliği Başkanımız öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla icra edilen program Kaymakam Mustafa Akın'ın fidan dikimiyle sona erdi. Okul girişindeki kültürel değerlerimiz köşesi hakkında okul müdürümüz Sefer Yazıcı'dan bilgi aldı. Sınıf ziyaretinde Betül Şahiner Orman Haftası'yla ilgili şiir okudu. Orman İşletme müdürlüğü öğrencilerimize hediye takdim ettiler. İlçe Kaymakamımız başta olmak üzere programa iştirak edip bizleri onurlandıran herkese minnettarız.